Volg ons

“Versterk de kwaliteiten die je al hebt”

De uitdaging

Veel aspecten uit het bedrijfsleven worden je niet verteld op school en in de praktijk leer je door fouten te maken. Hoe werken dingen nou ècht binnen een bedrijf, los van de technische inhoud. Als Trainer en Coach is Lizete nagegaan wat ze haar 21-jarige zelf zou willen leren. Hieruit is het HÆD Talent Program ontstaan. In het programma gaat het om cruciale skills waarmee deelnemers het verschil kunnen maken binnen een bedrijf. En dat vormt tevens het fundament voor een ware groei in je carrière.

De oplossing

HÆD Talent Program bestaat uit vier modules van twee trainingsdagen per kwartaal. Het programma begint met een ontwikkelassessment. Dit assessment geeft inzicht in talenten en leerdoelen en is de eerste stap naar persoonlijke ontwikkeling.

Lizete zet mensen in hun kracht door een veilige omgeving te creëren tijdens haar trainingen. Zij legt niet de focus op eigenschappen die mensen niet bezitten, maar versterkt juist de kwaliteiten die ze al hebben. Lizete apprecieert iedereen hoe ze zijn en waardeert hun unieke bijdrage.

Het resultaat

“Ik merk dat mensen klaar zijn met het aanleren van tips & tricks. Klanten willen juist als resultaat meetbare verandering zien van trainers, zodat medewerkers zich als het ware personifiëren met hetgeen ze hebben geleerd”.

Lizete Morais, Authentic Pro Academy

Daarnaast worden Managers steeds betere leiders door: zich open te stellen en vanuit hun hart te werken. Resultaat is dat er meer harmonieuze teams ontstaan. Managers realiseren zich dat je zo succesvol bent als je teamleden zijn en dat zij medewerkers kunnen helpen om te floreren op hun werk, want authenticiteit is tenslotte een leiderschapsskill.