Volg ons

“Vol energie begonnen aan een nieuwe uitdaging”

De uitdaging

Louise van Dorsten startte 1 Juli aan haar nieuwe uitdaging als technisch commercieel adviseur bij Zehnder. Beëindigde haar vaste contract bij OTIS en maakte de overstap. Een gedurfde keuze in tijden van ‘corona’.

Louise was al enige tijd opzoek naar een nieuwe uitdaging. Via LinkedIn kwam ze in contact met HÆD. Mathijs Schumacher sprak haar uitgebreid in een oriënterend gesprek en bracht haar in contact met Zehnder. Vervolgens verliep, vanwege de corona-uitbraak, haar gehele sollicitatieprocedure online. “Toch verliep dit eigenlijk best vlekkeloos”, vertelt Louise. Ze voelde zich op haar gemak in het online sollicitatiegesprek en had een klik met haar gesprekspartners. Ondanks dat de procedure online was kreeg ze een goed beeld van de organisatie en de functie.

Toch bracht de ‘coronacrisis’ haar in twijfel. “Is dit wel het juiste moment om van baan te wisselen?”, vroeg ze zich af. “Momenteel heb ik meer zekerheid en beschik ik over een vast contact”.

De oplossing

Wat haar uiteindelijk overtuigde om wel de overstap te maken was de flexibiliteit vanuit HÆD en Zehnder. Een 3e gesprek werd georganiseerd waaruit bleek dat Zehnder haar echt graag in dienst wilde nemen. Ook kreeg ze inzicht in de prognosecijfers en werd een duidelijk toekomstperspectief geschetst. “Hierdoor heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken”, vertelt Louise.

Het resultaat

Momenteel zit Louise in haar 3e week bij Zehnder en heeft ze het erg naar haar zin. “Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze en begin met frisse moed aan deze nieuwe uitdaging!”