Volg ons

HÆDlines

Solliciteren over de grens

Danielle wist vanuit Mexico een functie bij Giesen Coffee Roasters te bemachtigen. Het was een bijzonder sollicitatie proces.

Lees verder

“Vol energie begonnen aan een nieuwe uitdaging”

Louise startte onlangs via HÆD bij Zehnder als technisch commercieel adviseur. Beëindigde haar vaste contract bij OTIS en maakte de overstap. Een gedurfde keuze in deze onzekere tijd.

Lees verder

Een kijkje in de keuken van het Blue Racing Team

Blue Racing is, net zoals andere hogescholen dat hebben, een race-team van het Windesheim. Het wordt gerund met en door studenten. De heren en dames hebben één doel: meedoen aan de Shell Eco Marathon.

Lees verder

“Ik zou graag in grote mate bepalend willen zijn”

Thiemo Vonk vervult de functie van Production Engineer bij VMI Holland B.V. in Epe. VMI was op zoek naar iemand die vanuit een bedrijfskundig perspectief ziet hoe de samenwerking tussen productontwikkeling en productie beter kan.

Lees verder

“Versterk de kwaliteiten die je al hebt”

Lizete traint en coacht de Young Professionals van HÆD. In samenwerking met HÆD is het ontwikkelprogramma

Lees verder

‘Snel handelen, anders ben je ze kwijt’

Uitdaging is om de groei bij te benen qua mankracht. Bij HÆD komt de vraag binnen om te helpen zoeken naar een topper voor de service-afdeling.

Lees verder

Geslaagde zoektocht in nichemarkt

De gedroomde kandidaten moeten verstand hebben van voertuigtechnologie, de meest moderne communicatiemiddelen en van de hulpverleningsbranche.

Lees verder

Eerst interesses dan de werkgever

Gerjan heeft inmiddels een vast contract bij Wavin. Ook doorloopt hij met succes het HÆD Talent Program. Freddy en Gerjan komen elkaar nog wel eens tegen.

Lees verder

De speld in de hooiberg

In 2014 zoekt Bronswerk HT een techneut met een commerciële inslag. “Een speld in de hooiberg”, weet Jan Wallet, CEO van Bronswerk Heat Transfer Holding, uit ervaring.

Lees verder